lördag 6 november 2010

Full koll!

Så är det äntligen gjort! MH på bästa hunden :)
För tillfället så är hon i en jävlig ålder... Liten raring ena dagen för att sen slänga upp fuckfingret & tycka att man är störst bäst & ballast i hela världen... Men idag var det en bra balans tror jag på fuckfinger & en stor vilja att leka. Konstigt vore annars då hon legat i bilen större delen av dagen & när man äntligen får komma ut på skoj så gäller det att skojja! & det gjorde hon! Hon gick med testledaren & lät henne kladda & kolla tänder sen skulle det jagas hare! Mycket roligt att få springa tänkte Nona för sprang det gjorde hon & kom tillbaka för att visa att hon fick tag i hartrasan. Sen var det passivitet... Detta att stå still i kopplets längd i skogen är ju sååå tråkigt. Men hon stod ut & pep mest. Jag själv var mycket förvånad över att hon inte en endaste gång hoppade på mig! eller slaktade pinne, gnagde koppel, grävde en grop, jaga löv eller vad man annars kan roa sig med i skogen. Rapportträningen kanske har gjort lite nytta här :)
efter 3 minuters integöraettskitiskogen var över så var det dax att springa 40 meter för att hälsa & leka. Springa & leka är ju inte så svårt tyckte nona.

Dumpedax! Det är en overall som helt plötsligt kommer upp framför oss på stigen i skogen men det var tydligen inte värre än när Svempa kommer hem från jobbet. Ivägen stod overallen oxå så Nona gick mellan bena på den för att komma fram. Efter den var det dax för skrammel. Det blev inte heller nån överraskning... Det lagas ju mat hemma nästan varje dag så lite kastrullock på en räfflad plåt var väl inget.

Ku klux klan hade inte varit imponerade över sitt försök att skrämma liten nätt tik inte! Nona hade koll på dem båda under hela momentet utan större problem sen när de skulle kollas så gick jag till det ena spöket & Nona till det andra...
Som avslutning blev det mera lek med kamptrasa & de dära 4 skotten som small var inte heller nått att bry sig i.

Efter denna upplevelse så åkte vi hem från Motala tillsamans med Ninjo, luddmonstret, som oxå fixat sitt MH galant!
Men jag måste säga att man unde tro att dom var ett gammalt gift par där bak i varsin bur varpå kärringen surar över att shoppingtiden var för kort. Hon morra & skällde på stackarn nästan hela vägen hem till stockholm... Kan tänka mig att hon sa nått i stil med: åka nästan 60 mil för 45 minuters lek! Jävla dumheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar