tisdag 27 mars 2012

Händigt

Ja eftersom det inte trillar in några pengar från förskingringskassan så blir det till & hitta andra vägar! Blev tillfrågad om & kakla några plattor som lossnat hos morsan ovanför diskbänken. Limma gladpack som tätskikt åkte till affärn på hörnet & köpte kludd. Tänkte att fogen ska ju vara grå... Men så fanns det ju en jävla massa nyanser av grå... Så det blir till & ta med en gammal smula från det gamla & kolla rätta nyansen. Annars så har ungarna kritor i många nyanser hemma så det ordnar sig, tror jag...

Har haft ett ganska stort projekt som personlig shopper som verkar ros iland i slutet av veckan... Det är inte lätt & få en 40+are & lätta på plånboken.... Fast tillsist verkade förståndet ta över. Man lever bara en gång! Antingen så köper man eller så fortsätter man gnälla utan & göra något åt saken. Visserligen försökte jag förklara detta med att det är enklare & kliva i & ur om det är lite högt men 40+aren envisas med att det ska vara trångt & lågt... Förr hade jag nog kallat det för sportigt men när man kommer i medelåldern så uppskattar man andra saker som att tex kliva i & ur utan att den nya höftledskulan hoppar ur led... Men han får väl komma på det själv!
Jag kan ioförsig förstå att det blir dyrt i slutändan för det tillkommer ju saker runtomkring såsom nya fälgar, färg till stenskotten samt färg till det gråa håren... Färgen till håret måste dessutom förnyas i tid & minut då hålet i plånboken gör att de gråa rackarna har en tendens att föröka sig i takt med att plånboken blir tom. Men jag försökte ge några rara ord på vägen som att det tex kommer in ny peng nästa månad igen. Men framförallt så ser det ut som att han har ett riktigt jobb & fru med ett blatteåk istället för den gamla volvon som gjort sitt för länge, länge sen. Kisar man med ögonen & synar i fjärran när volvon susar förbi på grusvägen i Byhåla kan man ju tro att han blivit utslängd av kärringen, betalar dyrt underhåll & är inneboende i sitt gamla pojkrum hos morsan. Grusvägen kör han på för & återuppliva gamla minnen från förr men framförallt för att inte snuten ska skriva böter på fortkörning & obesiktad rishög.
Så se upp på asfaltsvägen i Hålan för nu kommer han snart i en "riktig" bil...

Grattis till ett bra köp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar