söndag 22 mars 2009

En kvinnas list



Vi struntade i den traditionella pizzan på lördagen! Skönt, eftersom den ändå är dyr som fan & inte bättre än en billig pizza på värmdö. Vi packade en påse med varmkorv & lurade i männen att vi skulle åka på utflykt till en grillkåta där en snygging skulle vända på korven över glöden men istället så vi åkte bandvagn till toppen på Lindvallen för en dopp i grytankväll.

Det var en jävla resa ska jag säga... Rakt uppför & brant som fan. Gubbarna var förtjusta eftersom det lät illa & skakade ordentligt. Barnen hade nog en lite mera blandad förtjusning... Jag undrade vilka som skulle få putta upp farkosten sista biten men det var minsann inget av de stackars barnen som nappade på förslaget. 10 fasansfulla minuter tog resan upp. Ner gick desstofortare.... Fy i helvete vad det rasslade på utför backen! Gubbar och några barn tjatade dessutom till sig att få sitta i den främre vagnen där de blev utrustade med hörselskydd. Jag & mamma till några av barnen satt i den andra vagnen och trodde nog att vår sista stund var kommen... Då sardinlådan drog iväg nedför backen gled vi längst in i lådan. Helt galet!

Kvällen avslutades i tv-soffan & premiären av Robinson... Vilken jävla missär det var då! Man vill ju se lite brunbrända överkroppar som smörjer in varandra i solkräm! Men vad i helvete skulle detta föreställa? Mygg, regn & lera! Som vilken sverigesommar som helst... Jag somnade före 21!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar